Je to stokrát lepší než obložené chlebíčky: Naučte se bleskový nápad s alobalem a o jídle už nikdy nebudete váhat!
Výborný nápad, pokud potřebujete něco rychle k večeři, nebo musíte bleskově vykouzlit pohoštění pro nečekanou návštěvu.
Tento recept je mnohem rychlejší než klasické chlebíčky a i mnohem chutnější. Můžete na něj použít šunku, salám, slaninu nebo cokoliv co najdete v lednici.
ingredience:
- toastový chléb
- alobal
- Libovolné přísady – šunka, sýr, slanina, klobása ….
- 1 sklenice mléka a 1 vejce na přelití
Na plát alobalu uložíme chléb a konce alobalu zahneme tak, abychom vytvořili jakousi provizorní misku.
Do zářezů vložíme střídavě přísady, které máme po ruce.
Zalijeme rozmíchaným vajíčkem a mlékem, přikryjeme druhým plátem alobalu tak, aby nám vznikl bochník a vložíme do vyhřáté trouby na 15 minut (při teplotě 180 stupňů).